# Technical Meeting on Special Surveys of the International Comparison Program (ICP) Cycle 2021 Jointly organized by: UN Economic Commission for Latin America and the Caribbean CARICOM Secretariat

Virtual meeting, 25 March 2021 3:00 - 6:00 PM Chilean time

**PROVISIONAL AGENDA** 

### Session 1 Welcome remarks and general background

- 3:00 3:05 PM Welcome remarks representative of ECLAC
- 3:05 3:10 PM Welcome remarks representative of CARICOM
- 3:10 3:15 PM Status of the ICP at a global level Schedule of LAC activities for Special Surveys

### Session 2 Private Education 2021 Cycle

- 3:15 3:35 PM (20 min) Presentation of Private Education Survey: Contents
- 3:35 3:50 PM (15 min) Presentation of data entry form
- 3:50 4:05 PM (15 min) Questions, comments

# Session 3 Housing Rental 2021 Cycle

- 4:05 4:25 PM (20 min) Presentation of Housing Rental Survey: Contents
- 4:25 4:40 PM (15 min) Presentation of data entry form
- 4:40 4:55 PM (15 min) Questions, comments

#### Session 4 Housing Volume 2021 Cycle

- 4:55 5:15 PM (20 min) Presentation of Housing Volume Survey: Contents
- 5:15 5:30 PM (15 min) Presentation of data entry form
- 5:30 5:45 PM (15 min) Questions, comments

#### Session 5 Main agreements and conclusions

• 5:45 - 6:00 PM Final remarks